Stappenmakers

Stappenmakers

Stappenmakers biedt ambulante individuele begeleiding aan jongeren om diens zelfredzaamheid te vergroten. Doel is om de jongere zoveel mogelijk regie over zijn eigen leven te laten hebben.

Wij komen bij de jongeren in de leefomgeving om hen te begeleiden. Hierin is van belang dat dit geschied in samenspraak en samenwerking met de direct betrokken personen rondom de jongere.

Iets wat vaak niet of beperkt aanwezig is, is een sociaal netwerk. Belangrijk onderdeel van de begeleiding is daarom ook het uitbreiden en onderhouden van een sociaal netwerk. Dit gebeurt in het bestaande netwerk van de jongere (indien aanwezig). Hiernaast zoeken wij altijd naar verschillende matchen binnen ons eigen cliëntenbestand om hierin van a-z ondersteuning te kunnen bieden.

Door het begeleiden van de jongere willen wij hem toe te leiden naar deelname aan de maatschappij en het uitbreiden van diens netwerk. Hiermee willen de jongere de grip geven over zijn eigen leven en er zorg voor dragen dat hij zich gezien en gewaardeerd voelt.

Adres
Kouvenderstraat 38
6431 HG Hoensbroek

Stappenmakers levert ambulante zorg daarom hebben wij geen standaard openingstijden. Voor informatie kunt u een mail sturen naar [email protected] om vrijblijvend een gesprek te plannen.

Bent u in de buurt dan kunt u bij ons binnen lopen. Kunnen wij u niet direct helpen dan prikken wij ter plekke een moment dat dit wel mogelijk is.