De Teekamer Hoensbroek

De Teekamer Hoensbroek

Bij ons werken de jongeren zij aan zij met begeleiding en runnen zij samen het restaurant. Ons restaurant is 51 weken per jaar, 6 dagen in de week open tussen 10:00 en 16:30.

Wij bieden verschillende High Tea arrangementen. De hartige baksels worden in eigen keuken gemaakt en de zoete baksels aangeleverd vanuit onze eigen patisserie Bijzonder Lekker. Het restaurant is kleinschalig en daarmee geschikt voor mensen die moeite hebben met prikkelverwerking. Hiernaast zijn de handelingen gestandaardiseerd en vereenvoudigd waardoor deze locatie geschikt is voor jongeren met beperkte vaardigheden. Hierin worden de taken afgestemd op de individuele jongere.

In ons restaurant hebben onze begeleiders veel aandacht om de doelen van de jongeren te realiseren binnen het uitvoeren van de werkzaamheden. Dit om er samen voor te zorgen dat onze jongeren zich blijven ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar een dagbestedingsplek?

Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur ons een WhatsApp op 06-41221290 voor een vrijblijvende kennismaking of loop gewoon eens bij ons binnen.

Wil je een hapje bij ons komen eten? Reserveer dan snel je High Tea via: www.teekamerhoensbroek.nl.

Adres

Nieuwstraat 1
6431 KP Hoensbroek

Openingstijden De Teekamer Hoensbroek:

Di t/m Zat: 10:00 – 16:30
Zon: 12:00 – 16:30