De Eetkamer Kerkrade

De Eetkamer Kerkrade

Ons restaurant bevindt zich in het Parkstad Limburg Stadion. Bij ons werken onze jongeren zij aan zij met begeleiding en runnen zij samen het restaurant. Ons restaurant is 51 weken per jaar, 6 dagen in de week open tussen 09:00 en 18:00.

Wij hebben bieden ontbijt, lunch en diner a la carte aan met een drankkaart. Dit maakt dat dit een arbeidsmatige dagbesteding is waar enige capaciteiten nodig zijn en er moet kunnen worden omgegaan met bepaalde mate van “werkdruk”. Hierin worden de taken afgestemd op de individuele jongere.

In ons restaurant hebben onze begeleiders veel aandacht om de doelen van de jongeren te realiseren binnen het uitvoeren van de werkzaamheden. Dit om er samen voor te zorgen dat onze jongeren zich blijven ontwikkelen.

Naast ons restaurant hebben wij als partner van Roda JC op het gebied van zorg dagbestedingsplekken op facilitair gebied. Deze facilitaire taken worden vormgegeven op diverse plekken in het stadion.

Ben jij op zoek naar een dagbestedingsplek?

Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur ons een WhatsApp op 06-41221290 voor een vrijblijvende kennismaking of loop gewoon eens bij ons binnen.

Wil je een hapje bij ons komen eten? Reserveer dan snel je tafeltje via: www.deeetkamerkerkrade.nl. 

Adres

Roda J.C. Ring 1
6466 NH Kerkrade
(ingang rechts van de hoodingang)

Openingstijden De Eetkamer Kerkrade:

Ma t/m Zat: 09:00 – 18:00