Bijzonder lekker

Bijzonder Lekker

Bij ons werken de jongeren zij aan zij met begeleiding en runnen zij samen de winkel en bakkerij. Ons winkel is 51 weken per jaar, 6 dagen in de week open tussen 10:00 en 17:00. Er wordt op ma-di-do-vrij vers gebakken door onze jongeren en begeleiding.

Wij hebben een klein aanbod van dagvers gebak en het is mogelijk om een persoonlijke bestelling te plaatsen. Hiernaast maken wij elke op ma-di-do-vrij vers gebak voor de Teekamer, De Eetkamers en de Pannenkoek. Al het gebak wordt dagvers in eigen keuken bereid.

De bakkerij is kleinschalig en daarmee geschikt voor mensen die moeite hebben met prikkelverwerking. Hiernaast zijn de handelingen gestandaardiseerd en vereenvoudigd waardoor deze locatie geschikt is voor jongeren met beperkte vaardigheden. Hierin worden de taken afgestemd op de individuele jongere. Er is in de bakkerij veel ruimte voor eigen creativiteit.

In onze bakkerij hebben onze begeleiders veel aandacht om de doelen van de jongeren te realiseren binnen het uitvoeren van de werkzaamheden. Dit om er samen voor te zorgen dat onze jongeren zich blijven ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar een dagbestedingsplek?

Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur ons een WhatsApp op 06-41221290 voor een vrijblijvende kennismaking of loop gewoon eens bij ons binnen.

Wil je een gebakje bij ons komen proeven? Loop dan bij ons binnen.

Adres

Kouvenderstraat 42
6431 HG Hoensbroek

Openingstijden Bijzonder Lekker:

Winkel
Ma t/m vrij: 10:00 – 17:00
Zat: 10:00 – 14:00

Bakkerij
Ma t/m di: 10:00 – 17:00
Do – vrij : 10:00 – 17:00