Ateljee Bijzonder

Ateljee Bijzonder

Bij ons werken de jongeren zij aan zij met begeleiding. Zij creëren eigen kunstwerken en verkopen deze in hun eigen winkel. Kunst wordt gemaakt op eigen initiatief of op bestelling van een klant. Ons Atelier en winkel zijn 51 weken per jaar, 6 dagen in de week open tussen 09:00 en 17:00.

Het aanbod van kunst wordt bepaald door jongeren en begeleiding of een bestelling van een klant. Bij bestellingen wordt vooraf de haalbaarheid bepaald. Hiernaast wordt duidelijk gemaakt dat er geen vaste productietijd is omdat dit bepaald wordt door het werktempo van de jongeren.

Het atelier is kleinschalig maar ruim opgezet. Daarmee is het geschikt voor mensen die moeite hebben met prikkelverwerking. De taken liggen niet vast en kunnen volledig worden afgestemd op de vaardigheden, capaciteiten en interesses van de jongeren. Ook het werktempo wordt niet bepaald door de taak maar door de jongeren. Dit maakt dat deze plek eveneens geschikt is voor jongeren met beperkte capaciteiten.

In ons atelier hebben onze begeleiders veel aandacht om de doelen van de jongeren te realiseren binnen het uitvoeren van de werkzaamheden. Dit om er samen voor te zorgen dat onze jongeren zich blijven ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar een dagbestedingsplek?

Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur ons een WhatsApp op 06-41221290 voor een vrijblijvende kennismaking of loop gewoon eens bij ons binnen.

Ben jij benieuwd geworden? Kom dan snel eens een kijkje nemen in onze winkel:

Adres

Kouvenderstraat 42
6431 HG Hoensbroek

Openingstijden Ateljee Bijzonder:

Ma t/m vrij: 10:00 – 17:00
Zat: 10:00 – 14:00